Wat kan ik zeggen? Wij zijn heel blij met de mensen achter Kempenthuiszorg. Uitstekende zorg voor mijn moeder, en dat nu al jaren! Met een gerust hart aanbevolen!
Arnoud Boot

Zonder de bevlogen medewerkers van Kempen Thuiszorg had mijn tante niet meer thuis kunnen wonen. De begeleiding is top, helemaal afgestemd op mijn tante en aansluitend op de mantelzorgers. Dank hiervoor!
Margriet Hunik

Ruim 2 jaar geleden kwamen de dames van Kempen Thuiszorg voor het eerst bij mijn ouders. In het begin was dat nog maar een paar uurtjes per dag, maar al snel was het nodig dat de hulp werd uitgebreid en waren ze er een groot deel van de dag. Mijn ouders hoefden helemaal niet aan het team te wennen, het voelde meteen zeer vertrouwd.
Persoonlijke verzorging, gezellig samen eten, een spelletje doen, een wandeling, samen een boodschapje en ook een autoritje door de Kempen. Het was altijd fijn.
Kempen Thuiszorg heeft mijn ouders nog een paar mooie jaren gegeven.
Heel veel dank daar voor!
Jeanne van Maasakkers

Begin 2017 kwamen wij in contact met Kempen Thuiszorg. Aanvankelijke voor mijn 85 jarige moeder maar later ook voor mijn 90 jarige vader.
Het contact met het team van Kempen Thuiszorg was bijzonder goed. Kenmerkend voor het team van KT is de betrokkenheid bij en met de familie. Dit geeft rust zeker als deze verder weg woont, zoals bij ons het geval was.
Goede communicatie, korte lijnen en de flexibiliteit van het team was voor ons de aanleiding om te spreken over het A team.
Kortom zeker een aanrader voor iedereen die zorg op maat nodig heeft waar je op kunt vertrouwen.
Hylke Postma

De trouwe toegewijde zorg welke wij van de dames van Kempen Thuiszorg gedurende jaren hebben mogen ontvangen heeft het voor mijn vrouw mogelijk gemaakt haar wens in vervulling te zien gaan n.l. om tot het einde in haar eigen omgeving thuis kunnen blijven.
Voor mij geldt dat ik niet in staat geweest zou zijn zonder deze toegewijde krachten gedurende meer dan 10 jaar als mantelzorger te functioneren.
Ik kan alleen maar hopen dat ik tegen de tijd dat ik zelf behoeftig word, ik kan aankloppen bij deze dames.
M. Loudon

Jarenlang hebben de dames van Kempen Thuiszorg mijn ouders verzorgd en begeleid.
Na het overlijden van vader hebben ze mijn moeder gepaste zorg gegeven en met haar vele gezellige uurtjes doorgebracht. De jas aan en samen wandelen. Samen koffie drinken, een potje Rummikub of foto´s kijken.
Samen gezellig.
Jeanne van Maasakkers

Reeds lang koop ik zorg in bij Kempen Thuiszorg via mijn P.G.B.
Deze kleine groep mensen verlenen mij verpleging, verzorging en ondersteuning. Maar ook lichte huishoudelijke handelingen worden voor mij gedaan zoals boodschappen, verzorgen van mijn maaltijden, verzorgen van de was etc.
Ieder doet waarvoor men is gediplomeerd. Men is flexibel en oplossingsgericht.
Ook is er een duidelijke overdracht op schrift.
Kortom het hart zit op de goede plaats.
Men vind ook een goede matching belangrijk. Elke cliënt is anders en heeft andere zorg nodig en moet anders benaderd worden, kortom het moet `klikken`tussen de cliënt en de zorgverlener. Dit streeft Kempen Thuiszorg zoveel mogelijk na, waarbij de cliënt bepalend is.
Alles gaat zeer na tevredenheid.
K.A. Postma